Onze diensten

Bedrijfsafval

Inzamelen
Zoals u weet is recyclen goed voor het milieu. Neem bijvoorbeeld plastics, hoe meer plastic afval we gescheiden inleveren, hoe meer we ervan kunnen gebruiken om nieuwe producten te maken. We hoeven dan minder te verbranden waardoor er minder niet-afbreekbare stoffen in het milieu terechtkomen. Wijngaard Groep heeft het inzamelen van afval tot kunst verheven. U krijgt van ons de beschikking over verschillende kleurbakken die wij met behulp van containers inzamelen om ze te legen. U hoeft niemand verantwoordelijk te maken voor het tijdig plaatsen van de bakken. Wij regelen het hele traject voor u.
Verwerken
Hoe verantwoord het verwerken van afval ook gebeurt, het gaat altijd ten koste van het milieu. De verwerking kost energie en een deel van het afval komt terecht in de lucht, in de grond of in het water. Het voorkomen (of minimaliseren) van afval is daarom de belangrijkste stap. Pas daarna is het stimuleren van een verantwoorde verwerking, zoals hergebruik, zinvol. Heeft u bijvoorbeeld een archief dat moet worden vernietigd, wij verwerken dit op een juiste gecertificeerde wijze.
Afvoeren
Met name gescheiden afval dient vakkundig te worden afgevoerd door een partij met verstand van zaken. Wijngaard Groep is hiertoe NIWO VIHB gecertificeerd onder het nummer FL500841VIHB
Recyclen
Door apparaten geheel of deels te demonteren wordt hergebruik realiseerbaar. Demontage is noodzakelijk om de milieuschadelijke stoffen te verwijderen en om de voor hergebruik geschikte materialen zo ‘schoon’ mogelijk af te splitsen. Op deze manier levert recycling het hoogste milieurendement op. Graag gaan wij met u in gesprek om te bepalen wat de mogelijkheden zijn en om u een passende aanbieding te doen

Personele Ondersteuning & Services

Magazijn medewerkers
Op vaste of afroep basis leveren wij snel gediplomeerde personeelsleden af.
Opslag
Het opslaan van goederen in een verwarmde opslag loods met camera bewaking.
Handyman
Het leveren van een personeelslid met kennis van zaken en de juiste gereedschappen doen we al jaar en dag voor meerdere instanties.
Receptie
Het leveren van receptionisten die vakkundig genoeg zijn om met u mee te denken.
Gladheidsbestrijding
Het sneeuwvrij maken van uw locatie en het preventief strooien behoort tot de mogelijkheden.

Transport

Verhuizingen
Ruime ervaring in het verhuizen van inboedels van zowel woonhuizen als kantoorruimten. Keer op keer blijkt: een goede voorbereiding is het halve werk. U ontvangt van ons daarom advies op maat en ruim op tijd voldoende verhuisdozen. Dat maakt het daadwerkelijk verplaatsen van de spullen in een mum van tijd gedaan.
Onderdelen-transport
Graag verzorgen we voor u het vervoer van goederen op vaste dagen of – tijden. Deze werkzaamheden verrekenen we op basis van richturen. U hebt er geen omkijken meer naar.
Bijzonder-transport
Wilt u een object met afwijkende maten verplaatsen? We zijn goed bekend met dergelijke bijzondere projecten. Bij gelegenheid schakelen we ter ondersteuning een zakelijk partner in. U kunt op ons bouwen, zowel voor het organiseren als voor het uitvoeren van een dergelijk transport.
In- en externe verplaatsingen
Het verplaatsen van goederen binnen uw bedrijf pakken we vakkundig aan. Met een goede voorbereiding en de juist hulpmiddelen staan de spullen snel op hun nieuwe plek. Deze werkzaamheden verrekenen we op projectbasis. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Opslag van goederen
U weet even niet waar u met uw spullen naartoe moet? Het is mogelijk om goederen tijdelijk bij ons op te slaan, we beschikken over een verwarmde opslagloods met camerabewaking.

Schoonmaak

Kantoren
Ruime ervaring in de schoonmaak van zowel de binnen- als buitenkant van kantoorpanden. We hebben gediplomeerde schoonmakers in dienst die op vaste objecten werken of onderdeel zijn van een mobiele schoonmaakploeg. Onze leidinggevenden sturen de schoonmakers aan op eigen verantwoordelijkheid en proactiviteit. Daarbij controleren zij de werkzaamheden door regelmatig (in overleg met u) DKS-rondes te lopen. Bij onregelmatigheden treden zij direct in contact met u.
Werkplaatsen
Zeer specifiek werk waarvoor alleen goed opgeleide vakmensen in aanmerking komen. Omdat er op werkplaatsen, remises en in garages vaak (bewegende) machines aanwezig zijn, voeren wij de schoonmaak volgens strikte veiligheidsvoorschriften uit. Samen met u stellen we een exact sluitend bestek op. Onze VCA en ISO certificering verzekert u ervan dat er altijd gediplomeerd personeel aanwezig is.
Voertuigen
Of het nu gaat om een voertuig op de weg of op de rails, dat is ons om het even. Al sinds wij ons kunnen herinneren, maken we transportmiddelen schoon. Dat doen we grondig. U hebt er geen omkijken naar.
Glasbewassing
Flexibel en effectief. Het reinigen van ramen met osmosewater geeft een ongeëvenaard schoon resultaat. Osmosewater is water waaruit verontreinigende substanties zoals bacteriën, kalk, chloor, zout en metalen zijn verwijderd. Uw ramen worden streeploos schoon opgeleverd.
Graffiti
Een specialistisch schoonmaker met het diploma graffitiverwijdering maakt uw bevuilde muren met warm water onder hoge druk weer toonbaar.
Hoge-drukreiniging
Zelfs op afgelegen locaties reinigen wij probleemloos steigers en harde werkvloeren met hoge druk. Dankzij ons mobiele warmwaterreservoir kunnen wij op elke plaats terecht, ook als daar geen watertoevoer is.
Schoonmaakmaterialen
Toiletpaper, zeep, shampoo of dispenser, indien gewenst leveren wij u ook de benodigde schoonmaaksupplies. Geen probleem (en milieuvriendelijk!)
Wijngaard Groep | Dé specialist in industriële schoonmaak, afvalzorg en facilitaire zaken!
Show Buttons
Hide Buttons