Wijngaard Groep zet de schoonmaak medewerkers in het zonnetje!

Dienstverlening rondom koningsdag en bevrijdingsdag
25 april 2018
Milieumanagementsysteem ISO 14001 behaald en nieuwe norm 9001
19 juli 2018

Wijngaard Groep zet de schoonmaak medewerkers in het zonnetje!

Op 15 juni a.s. is het de Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. In deze unieke samenwerking gaan de bedrijfsbelangen voor een dag naar een tweede plaats en zetten de schoonmaakbedrijven collectief de schoonmaakmedewerker op één.  


Wijngaard Groep is nog een echt familiebedrijf waarbij de zoon van de oprichter (directeur G Wijngaard) samen met zijn vrouw, zus, dochter en neef actief zijn binnen het bedrijf.

Wat begon als een kleine handel in oud ijzer is in ruim 56 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een breed aanbod aan diensten.
Kenmerkend voor onze dienstverlening is het totaalconcept dat we bieden. Onze organisatie is ingericht op het volledig ontzorgen van de klant. Binnen de Wijngaard Groep zijn de kwaliteit van de werkzaamheden, de veiligheid en de gezondheid voor iedere medewerker een zeer belangrijk uitgangspunt van het ondernemingsbeleid. Centraal in het beleid staat het voorkomen van lichamelijk letsel en het bevorderen van gezonde en aangename werkomstandigheden. Dit natuurlijk onder een continue aandacht voor het milieu en beoogde kwaliteit met als doel klanttevredenheid. In 2015 hebben we daarom de code verantwoordelijk marktgedrag ondertekent. De code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan zodat het niveau in de schoonmaak hoog blijft en er maximaal oog is voor de werknemers.
We willen een hecht familiegevoel creëren onder onze collega’s niet alleen bij de schoonmakers maar bedrijfsbreed. Mensen zijn tenslotte de kracht van de organisatie en het is belangrijk om mensen uit de ‘anonimiteit’ te halen. Het betrekken van de collega’s is hierbij een belangrijkpunt  

Wijngaard Groep wil de 3P's (people - profit - planet) in de juiste balans behouden. Goede arbeidsomstandigheden leiden tot goed/tevreden collega’s, wat op haar beurt weer leidt tot de bevordering van de werkprestaties wat uiteindelijk resulteert in de waarborging van de continuïteit van de organisatie.
Bedankt, jij maakt het verschil!’
Dit jaar staat de Dag van de Schoonmaak in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden. Op 15 juni zullen we een aantal medewerkers via Facebook en Twitter persoonlijk bedanken.
Wijngaard Groep | Dé specialist in industriële schoonmaak, afvalzorg en facilitaire zaken!
Show Buttons
Hide Buttons