Wijngaard Groep zet hun medewerkers in het zonnetje!

VCA ** gecertificeerd
30 april 2020
Dag van de Schoonmaker 2020
15 juni 2020

Wijngaard Groep zet hun medewerkers in het zonnetje!

Dag van de Schoonmaker 2020

Op 15 juni a.s. is het de Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. In deze unieke samenwerking gaan de bedrijfsbelangen voor een dag naar een tweede plaats en zetten de schoonmaakbedrijven collectief de schoonmaakmedewerker op één.


Wijngaard Groep geeft al bijna 60 jaar ondersteuning aan facilitaire processen. Wat begon als een kleine handel in oud ijzer door slim afval te scheiden is uitgegroeid tot een bedrijf met een breed aanbod aan diensten.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is het totaalconcept dat we bieden. Onze organisatie is ingericht op het volledig ontzorgen van de klant.

Rond de eeuwwisseling zijn we begonnen met (industriële) schoonmaak, we merkte veel onvrede onder schoonmakers op de plaatsen waar we kwamen en dat werkte uit in de kwaliteit van de werkzaamheden. We wilde dit anders aanpakken daarom doen wij al jaren mee aan de dag van schoonmaker. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste ambassadeurs daarom trekken we dit bedrijfsbreed en bedanken wij al onze medewerkers op deze dag.

Niet voor niks zijn welbevinden en veiligheid van de medewerkers hét aandachtspunt van het ondernemingsbeleid van Wijngaard Groep. Als organisatie betekenen we niets zonder onze mensen. Centraal in het beleid zijn het bevorderen van gezonde én prettige werkomstandigheden, en het voorkomen van lichamelijk letsel en laten we dit elk jaar onafhankelijk toetsen.

Bedankt, jij maakt het verschil!’
Dit jaar staat de Dag van de Schoonmaak in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden.

Wijngaard Groep | Dé specialist in industriële schoonmaak, afvalzorg en facilitaire zaken!
Show Buttons
Hide Buttons