Wijngaard Groep investeert in duurzame samenwerkingen.

Milieumanagementsysteem ISO 14001 behaald en nieuwe norm 9001
19 juli 2018
Opnieuw een investering in duurzaamheid
28 september 2018

Wijngaard Groep investeert in duurzame samenwerkingen.

DCIM100GOPROGOPR0079.JPG
Dinsdag 12 september jl. zijn na de aanschaf van de eerste elektrische auto, Mei dit jaar, opnieuw twee auto’s vervangen uit het wagenpark van de Wijngaard Groep op de locatie Garage west van GVB te Amsterdam. Hiermee blijft de Wijngaard Groep zich conformeren aan de MVO-doelstellingen van haar opdrachtgevers.

De afgelopen periode hebben we samen met adviseur Ernst Akkerman van Dijkstra Almere (Citroën en Kia dealer) het wagenpark doorgelicht en de mogelijke vervangingen besproken, wat heeft geresulteerd in de levering van twee nieuwe auto’s en waarbij een derde eind deze maand wordt afgeleverd. Doormiddel van deze vervanging en uitbreiding zullen wij onze dienstverlening verder professionaliseren


Tevens wordt nog deze maand een nieuwe vrachtwagen geleverd aan de Wijngaard Groep. Deze nieuwe Mercedes is speciaal aangepast om voor onze opdrachtgever GVB het totale transport te verzorgen. De vrachtwagen heeft o.a. compleet openslaande deuren aan de zijkant. Deze speciale uitvoering is om grote Tram en Metro onderdelen eenvoudig, snel en veilig te kunnen laden en lossen. Door de ADR-certificering kan deze vrachtwagen worden ingezet bij het verzamelen van al bedrijfsgevaarlijkafval binnen GVB en het afvaltransport naar de erkende eindverwerkers.

De auto’s die vervangen zijn en worden voldoen niet meer aan de huidige doelstellingen. Door onze werkzaamheden voor GVB komen wij op een groot aantal locatie door geheel Amsterdam. Als partner van GVB willen wij bijdrage aan; schonere lucht, minder CO2-emissie, minder afval en duurzame energie.

Door deze investeringen draagt de Wijngaard Groep niet alleen bij aan een beter leefklimaat, maar ook aan een betere en veiligere werkomgeving voor haar medewerkers. De Wijngaard Groep staat op het standpunt dat, wanneer er een prettige werkomgeving wordt gecreëerd, de motivatie toeneemt, ziekteverzuim daalt en er een hogere kwaliteit wordt geleverd. Al deze zaken ondersteunen het primaire vervoersproces van GVB.
Wijngaard Groep | Dé specialist in industriële schoonmaak, afvalzorg en facilitaire zaken!
Show Buttons
Hide Buttons